Kontakt- och annonsförmedling

Chatten och kontaktförmedlingen tackar för sig

RFSL:s chatt och kontaktförmedling har varit viktig för många människor under många år och när den startades fanns det inte många andra alternativ. Idag finns det fler möjligheter och vi vet av att många av våra använder också vänder sig till tjänster som qruiser.se, bodycontact.se, ix.nu, sexchatta.nu, gayromeo.se, sylvester.se, knullkontakt.se, chatroulette.se, darkside.se, cam4.com, chatturbate.com, grindr osv.

Vi vet att många av användarna också tycker att det här är en helt unik tjänst som inte finns någon annanstans. Trots detta kommer vi att lägga ned vår chatt och kontaktförmedling. En viktig anledning är att vi i framtiden inte kommer att ha personalresurser nog att kunna garantera säkerheten för er som använder tjänsterna.

Tekniskt är kontaktförmedlingen föråldrad. När vi nu inom kort kommer att bygga om vår hemsida så behöver vi fokusera på de tjänster som rör kunskapsspridning, råd och stöd och så vidare. Vi inser att dessa funktioner inte på något sätt kommer att kunna ersätta möjligheterna att annonsera direkt till andra medlemmar som finns idag.

Under året kommer RFSL också att se över hur vi ska kunna bli bättre för våra medlemmar och ge er möjlighet att knyta kontakt med andra och känna att man är en del av ett community. Så även om chatten och kontaktförmedlingen nu tackar för sig, så hoppas vi att kunna hitta andra sätt att vara relevanta för er alla.

Kontaktförmedlingen stängde för nya annonser den 4 maj 2015.

Inlagda annonser kommer att finnas kvar 30 dagar från att de lades in.


RFSL:s Kontakt- och annonsförmedling vänder sig till homo- / bisexuella och transpersoner som söker kontakt, vill sälja/köpa eller vill göra en efterlysning.

 

Antal införda annonser:
Totalt: 685, Idag: 3

   
SNABBVAL: (antal annonser)
STOCKHOLM - 87
GÖTEBORG - 24
MALMÖ - 13
Övre Norrland - 7
Nedre Norrland - 7
Västra mellansverige - 17
Östra mellansverige - 102
Västkusten - 26
Sydöstra Sverige - 7
Skåne - 22
UTANFÖR SVERIGE - 1


VISA ANNONSER:
Senaste 7 dagarnas


KLICKA på valfri stad eller region för att visa annonser i just den staden/regionen

LISTA annonser som intresserar just dig, ange geografiskt område, välj typ av annonser. Avgränsa med tätort/stad, kön ålder och datum

Geografiskt område:

 
Typ av annonser:
 
Tätort/stad/land:

Kön:
Män Kvinnor
Annat Inget

Par kille+kille Par tjej+tjej
Par kille+tjej Par annat

Trans:
Transperson Transgender
Intersexuell Intergender
Transsexuell MtF Transsexuell FtM
Transvestit MtF Transvestit FtM

Ålder:
(Ex: 55, -17, 17-20, 60-)
   
Datum:
(Ex. '20000401', '-20001101', 20000101-20001220')
   
Annonsnr:
(Om du vill visa en speciell annons)


 

 

Aldrig Okej
Eurogames